Corona

Update 18-01-2021Onze werkplaats is geopend, de showroom is gesloten maar we kunnen u wel aan uw bestellingen helpen!

Hoewel we altijd het persoonlijk contact met u boven alles zullen zetten en de koffie normaal gesproken altijd klaar staat, zijn we de komende tijd genoodzaakt onze bedrijfsvoering aan te passen. Houdt u s.v.p. rekening met het volgende;
 

Werkplaats  >  Open voor het brengen en halen van voertuigen, reparaties en onderhoud op afspraak. Motoren kunnen we wellicht ophalen en/of terug brengen in overleg. Alle lopende, nieuwe en toekomstige afspraken gaan gewoon door.
Magazijn  >  Open. (vooraf bestellen en afhalen) op afspraak op een nader te bepalen lokatie.
Showroom  >  Gesloten
Webshop  >  Open.  Let op, hier staat slechts 'n handvol artikelen op en is niet actueel, ons direct te leveren assortiment is tientallen malen groter, we adviseren u om even vooraf te bellen of e-mailen voor beschikbaarheid en KORTINGEN!!  We nemen uw bestelling ook graag telefonisch aan en bij bestellingen vanaf EUR 50 bezorgen we gratis.


“Openingstijden” hebben we dus niet, we wel zijn iedere dag aanwezig om uw telefonische/digitale bestellingen aan te nemen, te verwerken en klaar te zetten. Om u ook buiten kantooruren van dienst te kunnen zijn, zijn we ook op dinsdagavonden (tot 20.00 uur) en op zaterdagen (tot 16.00 uur) aanwezig. Alle gebruikelijke openingstijden vervallen hiermede. 


Neemt u bij vragen contact met ons op, we doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te blijven en denken graag met u mee.

Telefoon   073-599 5536
E-mail   info@hannamax.nl  of  verkoop@hannamax.nl
What's App   06-24 198428


Dit voorlopig t/m 9 februari 2021, we hopen de situatie daarna snel weer aan te kunnen passen.
We zullen de richtlijnen van het RIVM respecteren en volgen m.b.t. eventuele verdere maatregelen.

De koffie houdt u tegoed van ons, we wensen u fijne feestdagen en een goede gezondheid toe!

Team HANNAMAX